חניכיים נפוחות מתפשט לי לכל חלל הפה עם הזמן מה לעשות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/02/2019 | 02:17 | מאת: זוהר

היה לי בחניכיים נפוח מעל אחת השיניים הקידמיות ולאחרונה זה עובר לעוד ועוד שיניים הייתי אצל שיננית היום והיא טוענת שהשיניים שלי בריאות וזה קורה כי אני לא מצחצח את החניכיים ואמרה לעשות מן עיסוי לחניכיים עם המברשת ואז להוריד אותם לכיוון השן אני בדרכ מצחצח ממש בעדינות וההדגמה שלה היית אגרסיבית לדעתי אני לא יודע אני מעשן סיגריות אני בן 19 התחלתי לצחצח עם המשחה פרומודוקס או משהו כזה משחה בצבע חום

נסה לצחצח כמו שהשיננית לימדה אותך וראה אם יש שיפור משחה מומלצת למצב כשלך היא פראדונטקס

מנהל פורום רפואת שיניים