השתלת שיניים במקום הכתרים שעכשיו

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/02/2019 | 14:33 | מאת: ורד

אני הולכת לעבור שתלים במקום כתרים שהיו לפי סדר הבא: שן 14+15+16+17 בשן 16 אין שורש זה גשר . בשן 17 יש חור בשורש מתחת לכתר. אמרו לי לפי צילום סיטי שצריך שצריך לעשות שתלים ב 14 15 ו 16 גם ואת 17 אפשר ללא שתל ולעקור את השורש. הכל היה שיקול של פחות להוציא כסף האם זה אפשרי להיות בלי שן 17?

16/02/2019 | 14:49 | מאת: עוד שאלה לגבי סוגי שתלים

הרופא גם ציין שיש שתי סוגי שתלים אחד הוא רגיל ויש שתל יותר יעיל מבחינת החוזק שלו ואריכות ימים. האם יש דבר כזה ומה עליי לבחור כי השתל השני הוא יקר ב 1000 שקלים.

יש סוגים שונים של שתלים וגם ווריאציה של מחירים

ראשית חשוב לדעת אם יש לך את שן 47, המקבילה בלסת התחתונה. היות ולא בדקתי אותך ולא ראיתי צילומים אז התשובה שלי תהיה כללית. אם רוצים לחסוך שתל הייתי מציע לעשות שלושה שתלים, בפיזור 14,15,17 ועליהם 4 כתרים אין צורך בכל כך הרבה שתלים

מנהל פורום רפואת שיניים