טיפול שורש - יתרונות וחסרונות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/02/2019 | 22:30 | מאת: טיפול שורש

כאשר שן עוברת טיפול שורש למעשה חותכים את העצב של השן נכון ? בשביל שלא נחוש יותר בשום תחושה של השן או שאני טועה ? ובכלל שן שעברה נמק כלשהו או שכבר איננה "חיה" יש לכך משמעות מבחינת הרגשת השן בפה או שאין כל הבדל. אני מנסה להבין מה זה באמת טיפול שורש, והאם אנחנו מרגישים בכלל שן שעברה טיפול שורש לעומת שן שלא עברה..

במהלך טיפול השורש מסלקים את העצב ואת כלי הדם והריקמה שנמצאים בלשכת במוך ובתעלת השורש. התחושה של השן בפה לא נפגעת ולא משתנית

12/02/2019 | 08:55 | מאת: ....

זאת אומרת שלעצב אין שום חשיבות ?!

יש לו חשיבות אבל הוא לא משפיע על התחושתיות של השן בפה

מנהל פורום רפואת שיניים