כאב בשן שעברה חידוש סתימה לבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/02/2019 | 14:54 | מאת: אלי

לפני 3 חודשים, בהמלצת רופא השיניים עברתי החלפת 2 סתימות לבנות בשיניים 37 ו-38, וטיפול שורש בשן 36. לצערי טיפול השורש הסתבך ובסופו של דבר נאלצו לעקור לי את השן (אעבור שם שתל בהמשך) כעת הנני מרגיש כאבים חזקים (במיוחד בזמן שתייה קרה) בשן 37 (הסמוכה לשן שנעקרה) קבעתי תור לעוד מס' ימים לרופא השיניים אך האם ייתכן שנוצר חור בעקבות העקירה בשן הסמוכה או החלפת הסתימה באותה שן?

יתכן שבעקבות העקירה של שן 36 , נחשף חלק מצוואר שן 37 וזה גורם לרגישות לקור

מנהל פורום רפואת שיניים