דלקת חניכיים ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/02/2019 | 22:38 | מאת: מאיה

שלום, יש לי דלקת חניכיים שלא עוברת עם קורסיודול ומי מלח. קיבלתי אנטיביוטיקה מוקסיפין 3 פעמים ביום, אך הרופא שכח לומר לכמה ימים לקחת. כמה ימים בדרך כלל לוקחים לדלקת חניכיים? והאם יש מצב שדלקת חניכיים לא תעבור עם אנטיביוטיקה? תודה מראש

תלוי מה הסיבה לדלקת. אנטיביוטיקה רצוי לקחת כשבוע ולהתיעץ שןב עם הרופא המטפל

10/02/2019 | 18:52 | מאת: נילי

אני סובלת מדלקת חניכיים וזקוקה לעבור שתי סתימות. אחרי 7 ימים אנטיביוטיקה, אני אמורה לעבור טיפול של חשיפת שורשים ביוםה', סתימות בעוד עשרה ימים וטיפול אנטיביוטי מקומי בעוד חודש. זה נראה לי קצת מסובך. אני חוששת שדלקת החניכיים תחמיר עד שיגיע לטיפול. מה אפשר לעשות כדי למנוע החמרה של מצבי?

תלוי בסיבה לדלקת

מנהל פורום רפואת שיניים