כתמים אדומים בפה שהולכים ובאים..

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/02/2019 | 09:09 | מאת: שואלת נחמדה

בוקר טוב, אני בת 28 בריאה בד"כ. יש סיפור של שנים של קליקים במפרק הלסת ולאחרונ עקרתי שן בינה שצמחה עקום ופצעה אותי. בחודשיים האחרונים שמתי לב שמפעם לפעם מופיעה לי כמו מן כוויה כזו , בלחי הפנימית , פעם בצד ימין ופעם בשמאל.. זה מתחיל לפעמים כנקודות אדומות קטנות שנהיות לכוויה ענקית כזו ובאותו אופן זה גם דוהה.. לוקח לזה בערך שלושה ימים להעלם. באחת הפעמים הגעתי לרופא שיניים כדי שיבדוק אותי בדיוק כשזה הופיע והם לא ממש ידעו מה זה והעלו השערה שאולי בגלל הקליקים אני נושכת את עצמי בלילות ולא מרגישה, אבל זה נשמע לי פחות הגיוני. האם שמעת על דבר כזה בעבר? האם זה יכול להיות קשור להחלשות מערכת החיסון או משהו כזה? תודה רבה

הנגעים יכולים לנבוע מפציעה מכנית כמו נשיכה, או על רקע אחר רצוי להתיעץ עם מומחה לרפואת הפה, או דרך הקופה או באופן פרטי

מנהל פורום רפואת שיניים