כאבים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/01/2019 | 04:02 | מאת: אליאור

עשיתי טיפול שורש . במפגש השני שהוא אמור להכניס לי לתוך התעלות משהו הרופא הסתבך. והיה חסר לו משהו בגלל שתעלה אחת שלי דקה מאוד (הוא ביקש מהעוזרת שלו סגול וכחול היא אמרה לו שנגמר הסגול והכחולים פגי תוקף בכלל )הוא יתעסק אם זה המון זמן עד שנישבר משהו בפנים בשורש לא הבנתי מה בידיוק אבל הרופא אמר שזה בסדר וששבוע הבא הוא יסיים את הטיפול וסגר לי את השן אחרי זה לא כאב לי . לאחר שבוע חזרתי אליו שייסים הוא סיים את הטיפול ביום רביעי ועד עכשיו אני אם כאבים שלא יכול לעמוד על הרגליים הוא אומר שזה דלקת אני מרגיש את השן עוד שניה מתפוצצת . אני חושש מאוד . עברתי טעפול שורש פעם לא כאב לי ככה אחריו .

יכול להיות שיש כשל בטיפול השורש בגלל שנשבר מכשיר בתעלה גש לבדיקה למומחה לטיפולי שורש

מנהל פורום רפואת שיניים