שן פינה שיושבת על העצב המרכזי ומצריכה ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/01/2019 | 08:05 | מאת: שואלת

שלום רב, אני בת 26, ורק עכשיו התחלתי להרגיש כאבים בגלל שן פינה בצד השמאלי בחלק התחתון. עשיתי צילום פנורמי ואמרו לי שאני צריכה לעשות CT, אחרי שהכירורג ראה את הצילום אמר לי שאי אפשר לעקור אותו בדרך הרגילה וחייבת לעשות ניתן והסיבה לכך שהשן פינה נמצאת בתוך (/יושבת על) העצב המרכזי..האם יש דרכים אחרים מלבד ניתוח? תודה

ללא בדיקת הצילום והסי טי קשה ליעץ. בדכ או שעוקרים את כל השן, או שקןטמים ומסלקים רק את הכותרת ותופרים מעל לשורשים

מנהל פורום רפואת שיניים