הכתר לא יושב עד סוף המבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/01/2019 | 20:15 | מאת: דניאל

שלום, לפני כשבוע הורכב לי עם דבק זמני כתר בשן טוחנת תחתונה, הכתר נפל והלכתי לרופא להדביקו ביקשתי מהרופא שינמיך קצת את הכתר כי היא היה לי גבוה מדי, הרופא השחיז קצת את המבנה והדביק לי לאחר מכן את הכתר עם דבק קבוע.. הכתר מרגיש סבבה ובגובה המתאים, הבעיה שמצד אחד הוא מגיע ממש עד החניכיים ומצד שני בחלקו האחורי שמתי לב שהוא לא מגיע ממש עד הסוף ורואים את סוף הכתר.. זה כתר זירקוניה, השאלה אם זה יכול להזיק לשן שקיימת תחת הכתר (שן שעברה טיפול שורש) או שאפשר להיות שקט?

רצוי שהכתר יגיע עד לשולי החניכיים, שאם לא כן עלולה להתפתח שם עששת

מנהל פורום רפואת שיניים