סד לילה - אשמח להתייעץ

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/01/2019 | 15:32 | מאת: מאיה

שלום, בקיץ האחרון עשיתי סד לילה, סד קשיח ללסת העליונה (עם "הרחבה","תוספת" מתחת למקום של השיניים הקדמיות). בימים האחרונים הבחנתי שהשיניים הקדמיות שלי קצת שקופות בתחתית שלהן, האם הסיבה לכך יכולה להיות שהסד לילה לא מתאים? בנוסף אני אשמח לדעת, האם זה בסדר שאין רווח כלל בין השיניים בלסת העליונה והתחתונה? עשיתי את הסד עקב חריקת שיניים, עם הסד אני עדיין חורקת (הצורה שבה אני סוגרת את הפה בלילה השתנתה עקב הסד ומאפשרת סגירה), האם השיניים מוגנות? תודה רבה, מאיה

הסד בהחלט מגן על השיניים מפני שחיקה היות ואת שוחקת את הסד, שהוא רך יותר. יש לבדוק אם הסד לא משפשף את השיניים הקידמיות

10/01/2019 | 17:57 | מאת: מאיה

תודה רבה

מנהל פורום רפואת שיניים