כאבים בארובת העין אמל ילדה בת 6

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/01/2019 | 13:13 | מאת: יאנה

שלום כבר מעל 3 שבועות בת שלי מתלוננת על כאבים בארובת עין ימין ללא סימפטומים נוספים. כאבים באים מספר פעמים ביום בזמנים שונים ( אך יותר בחלק הראשון של היום) ונמשכים בין בין דקה לשעה. היו גם ימים שלי כאב בכלל. בדיקת עיינים תקינה. בדיקת נוירולוג תקינה. השאלה שלי היא האם בקיעת שינעים טחנות הראשונות ( במקרה שלה בצד ימין למעלה) יכולים לגרום לכאב מסוג הזה. חשוב לציין שאין סימנים לבקיעת השן באזור ואין כאב במגע או לחיצה על הנקודה שממנה אמורה לבקוע שן. אודה לתגובתך. תודה

יש לבצע צילום של השיניים באזור לראות אם אין חור באחת השיניים ואם לא מתפתח שם אבצס

מנהל פורום רפואת שיניים