נפיחות מעל שן בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/12/2018 | 07:24 | מאת: לילי

שלום רב, אני בת 40.לא מעשנת ולא שותה אלכוהול.כבר כמעט שבועיים יש לי נפיחות מעל שן בחניכיים שנראית,וגם אובחנה כדלקת על ידי רופא השיניים.הוא עשה לי צילום ונאמר לי כי בשל רווח שקיים משהו חדר לשם וגרם דלקת.בצילום לא ראו שום דבר מדאיג. .קיבלתי אנטיביוטיקה.אני לוקחת כבר 4 ימים ולא רואה שיפור.לא שיפור ולא התדרדרות .כמה זמן לוקח לאנטיביוטיקה להשפיע? האם אני צריכה להיות מודאגת שמא זה משהו אחר כגון סרטן?

סביר להניח שהנפיחות מקורה בפגיעה במוך השן יש לצלם את השן ולראות אם אין צורך בטיפול שורש

30/12/2018 | 08:53 | מאת: לילי

שכחתי לציין שזו שן עם כתר.האם זה שכיח שתהיה דלקת בעקבות כתר,שנמצא כבר שנה בפה?האם יתכן בגלל שהכתר אינו מתאים ובגלל שיש רווח זה קרה?

נא לבצע צילוםאת של השן. בלי.צילום אלו רק ספקולציות

31/12/2018 | 15:39 | מאת: לילי

כבר בוצע צילום.זו הייתה שן בריאה שנשברה בטראומה.

מנהל פורום רפואת שיניים