בעיות במידות והכנת כתרים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/12/2018 | 17:41 | מאת: שירה

עושים לי 2 כתרי זירקוניה מונוליטית וכתר חרסינה על שתל. הבעיה כבר פעם שניה מסבירים למעבדה שזה לא טוב ושוב חוזר וזה לא בעיה קלה שניתן לסדר במרפאה ממש שמנסים לשים יש קושי בנשימה בטיפול ולא מצליחה לסגור את הפה. אם שוב יקרה בפעם הבעיה מה ניתן לעשות במצב כזה האם אולי כדאי לשקול את כל המידות מההתחלה או יש איזה פתרון שניתן לעשות כדי שיצליחו לעשות במעבדה כתרים כמו שצריך. אציין שכולם בשיניים טוחנות. 2 בלסת עליוניונה שזה שן אחד שתל ושן אחד כתר שאף עשיתי הארכת כותרת כי נפל כל הזמן ובתחתונה כתר שלא נעשה שום ניתוח ושם בכלל אפילו להניח לא ניתן שם זה הכתר הכי בעייתי מכולם אימאפשר לנסות לעשות שום סוג של שינוי/איזון, אבל בכולם יש המון בעיות.

טיפול השיניים שלך מלווה בבעיות כבר תקופה ארוכה אולי כדאי להחליף רופא ו/או מעבדה?................

21/12/2018 | 22:21 | מאת: שירה

זה לא אחליף והמעבדה המרפאה מחליטה איזו בקיצור אין איזה עצה משהוא במה אפשר לעשות חוץ מלהחליף מעבדה ורופאה כי הרופאה הכי מעולה יש בעיה כנראה בעיקר מבחינת המעבדה משהוא שלא מצליח שם מה אפשר לעשות שיעשו בצורה טובה מידות מחדש אם לא יילך שוב ?

מנהל פורום רפואת שיניים