דלקת חניכיים האם ישנו פיתרון כלשהו?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/12/2018 | 00:40 | מאת: מיכל

שלום, כבר 8 שנים שיש לי דלקת חניכיים כרונית ונסיגת חניכיים משמאל לשן 46. לא עזר שום דבר. לא שיננית באופן קבוע, לא הרבה קורסידול, לא פרנינזון, לא אנטיביוטיקה.. הדלקת לא עוברת.(אולי קשור לסוכרת). אני משתמשת גם בסילונית...לאחרונה הכאב הוא ממש חזק כל היום וכל הלילה ומומחה חניכיים שעשה צילומים אמר שהוא מקווה שזה ישתפר למצב הקודם.. שבו 8 שנים סבלתי רק בלילות שלא יכלתי להרדם מכאבים, אבל ביום פחות כאב.. האם אין שום אופציה לעשות משהו? לא ניתן להסיר את החלק הדלקתי בניתוח או משהו כזה? תודה מראש

יש לבדוק האם מקורו הכאב הוא במוך השן כתוצאה מחשיפה של צואר השן (כתוצאה מדלקת חניכיים שגרמה לנסיגה)

מנהל פורום רפואת שיניים