שיקום הפה אחת לתמיד !

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/11/2018 | 20:32 | מאת: נאור

אז ככה לאחר צילומים וטיפולים שונים לאורך השנים הגעתי למסקנה שאני רוצה שיניים לבנות ככל האפשר בריאות, חזקות ומשורטטות. בסופו של תהליך אפשר להגיע לרמה הזאת ? או שגם פה בכל טיפול יש מגבלה מעולם לא הייתי צריך גשר או פלטה פשוט יש לי כמה שיניים שצריך "לעצב" מחדש, לצמצם, ולפתוח רווחים להלבין את מה שאפשר והכי הכי חשוב לי זה שכל הפה יהיה אחיד ובאותו גוון. השאלה היא באיזה תהליך כדאי להתחיל על מנת שגם עתידית הכל יתאפשר ויתוכנן נכון. אני זקוק ל2 כתרים+מבנה. 2 שתלים צמודים. וסתימות. וכמובן שהכל יהיה לבן כשלג. תודה מראש ואשמח לחוות דעתך איך אני מתחיל את התהליך.

פנה לרופאים שעוסקים באסטטיקה ושיקום, כדי ראשית שיעריכו אם ניתן לבצע את הרצון שלך

מנהל פורום רפואת שיניים