נסיגת חניכיים ואבנית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/11/2018 | 08:54 | מאת: מוטי

שלום ושבוע טוב לאחר איבחון עצמאי של נסיגת חניכיים ניגשתי למרפאה והוצא לי לעבור ניקוי עמוק (הקצאה) לדברי הרופא הטיפול עוזר ויכול למנוע החמרה יש לציין שמעולם לא עברתי ניקוי אצל שיננית ולא הקטן ביותר ולדעתי גם כאן הטעות .מה הד"ר חושב על הרעיון האם הנסיגה תעצור .יש לציין שהשיניים בריאות (גיל-37)

תחזוקה נכונה של הפה כוללת בין השאר ביקור אצלהשיננית. מאחר ומעולם לא ביקרת אצל שיננית, ואובחנה נסיגת חניכיים, יתכן והטיפול הרצוי כרגע הוא הקצעת שורשים, ובעתיד טיפולי שיננית מסודרים

מנהל פורום רפואת שיניים