כאבים לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/11/2018 | 22:12 | מאת: לי

כ 24 שעות לאחר טיפול שורש בשן 37 התחלתי להרגיש כאבים שהלכו והתעצמו. חזרתי לרופא שהוריד גובה והמליץ על אוגמנטין. אני כבר 3 ימים עם אנטיביוטיקה ומשככי כאבים והכאב עדיין קיים (המשככים עוזרים אך לא מעלימים את הכאב) מה זה אומר? האם לגשת לרופא שוב או לחכות עוד? האם המשמעות שהטיפול נכשל? אני לוקחת אדויל ( 2 בכל פעם) האם יש כדור אחר שיכול לעזור יותר בשלב זה. תודה

הכדורים שאתה לוקח הם הכדורים הנכונים אם טיפול השורש תקין הכאבים אמורים להתחיל היום לרדת

מנהל פורום רפואת שיניים