ללא כתר זמני לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/11/2018 | 08:02 | מאת: נעמה

מה כתר זמני נותן לאחר ניתוח הארכת כותרת או אם לא יהיה עד החלמה לא מה כתר זמני נותן לאחר ניתוח הארכת כותרת או אם לא יהיה עד החלמה לא הקטנה של ריפוד אם מחליטים לוותר אלא לגמרי מחלימים אחרי חודשיים שלושה מה יכול לגרום כל התקופה הזאת ללא הכתר הזמני ?

כתר זמני שומר על שלמות השן ושומר על מתאר החניכיים לאחר הניתוח

22/11/2018 | 20:41 | מאת: נעמה

ואם זה קרה הייתי 3 חודשים בלי הכתר הזמנינרק לאחר 3 חודשים שמו לי אותו ואז עכשיו התחילו מדידות חודשיים בערך לאחר ששמו את הכתר הזמני. האם זה יכול עדיין יכול לעשות בעיות למדידות או בגלל שלמרות הדחיה עד ששמו את הכתר הזמני יש סיכוי שיכול להיות בעיות בכל זאת בעיות עם המידות למרות שעשינו הפרשים גם בין ששמו כתר זמני להתחלת המדידות ולמרות שחיכינו הרבה זמן בין הניתוח לכתר הזמני סיכוי גדול שישפיע על המידות?

מנהל פורום רפואת שיניים