נסיגת חניכיים האמנם עקב צחוח של פעם ביום?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/11/2018 | 01:33 | מאת: איתי

שלום רב. אני בן 28 מזה למעלה מעשור לא מצחצח שיניים פעמיים ביום באופן קבוע בדרך כלל מצחצח פעם אחת. בגיל 22 שמתי לב שהתחילה לי הצטברות לא מעטה של אבנית בעיקר בשיניים התחתונות. יש לציין שאני סובל מהפרשה של רוק מרובה. סך הכל מצב השיניים שלי תקין לטענת כל הרופאים. הכעס הוא שאני מפחד שתהיה לי נסיגה חניכיים. מה כדאי לעשות? האם אי הצחצוח גרם לשינוי צבע השיניים שלי? למרות שאני לא בטוח ויודע אם הן השתנו. עצות יתקבלו בברכה

יש לשאוף לצחצח שיניים פעמיים ביום ולבקר אצל שיננית כל חצי שנה

מנהל פורום רפואת שיניים