צילום פנורמי דיגיטלי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/11/2018 | 01:13 | מאת: לירז

לפני 3 ימים התחיל לי כאב חזק מאוד בפתאומיות בשן בינה הרגשתי שאני מתעלפת מהכאב וגם הקרין לי לגרון ולאוזן עשיתי צילום פנורמי ויש לי תור רק לשבוע הבא רציתי לדעת מה רואים בצילום אם זה באמת השן בינה שבצד ימין http://www.sup.co.il/42867499

יש בעיה בשן הבינה מצד ימין אבל גם בטוחנת תחתונה מצד שמאל למטה יש לבצע שמי צילומי נשך כדי להשלים את הנתונים

10/11/2018 | 16:33 | מאת: ליר

אבל מה הבעיה בדיוק בצד ימין כי הכאב הזה שיש לי הזוי ברמה אחרת סבלתי מדלקת כמה פעמים בשיני בינה אבל בחיים לא היה לי כאב ברמה הזאת

מנהל פורום רפואת שיניים