ספריי הרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/11/2018 | 07:33 | מאת: רוני

השתמשו אצלי בספריי הרדמה בטיפול ניקוי אבן וזה הרדים לי את כל הפה והלשון וכך לא הרגשתי כמעט את הטיפול... בסתימות עתידיות הרופא אומר שבנוסף לספריי יהיו את הזריקות... למה? באמת שאני מעדיפה בלי זריקות.. אני מעדיפה את הכאב של טיפול סתימה מאשר זריקה בתוך הפה... זה לא נעים בכלל.... והוא מתעקש...

על פי הנחיית משרד הבריאות אסור להשתמש בספריי הרדמה. הספריי בכל מקרה לא יעיל להרדמת השיניים לפני ביצוע סתימות

09/11/2018 | 08:10 | מאת: רוני

אסור להשתמש בכלל בספריי? גם לא בניקוי אבן? איך קוראים לספריי הזה? אז איך מאלחשים את המקום לפני זריקה? אני יודעת שיש אנשים שעושים זריקה בלי משחה או ספריי אבל אני לא אצליח לעשות כמו כולם...

משחה מותר, ספריי אסור למיטב ידיעתי

01/07/2022 | 10:26 | מאת: בר

הי אשמח לדעת מה החששות/ סכנות הקשורות לספריי הרדמה היות והיום עשו שימוש בזה אצלי בפה בעת ביקור אצל רופא שיניים תודה.

כשש ים ג'ל, הוא מרדים רק את האזור שעליו נמרח. כשמרססים ספריי הוא מגיע לכל מיני מקומות בפה ובמערכת הנשימה שלשם לא היה צורך להרדים

מנהל פורום רפואת שיניים