נפיחות בחניכיים עקב שימוש ב-dental floss

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/11/2018 | 14:13 | מאת: דני

היי, אתמול התחלתי בפעם הראשונה להשתמש בחוט דנטלי מסוג Plackers Micro Mint, שבקצה שלהם יש חוט דנטלי. השיניים בחלק התחתון של הפה מאוד צפופות, והיה לי די קשה להכניס את החוט הדנטלי ביניהן. לאחר השימוש בחוט הדנטלי, החניכיים התחתונות שלי התנפחו (כ-24 שעות מכתיבת הפוסט), והנפיחות יורדת בהדרגה. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. מדוע הנפיחות קרתה? 2. איך עליי להמשיך לנקות את שיני הלסת התחתונה, למרות צפיפותן? תודה רבה!

כנראה שניקית באופן חזק מידי ופצעת את החניכיים הניקוי צריך להעשות בעדינות ואז התופעה לא תחזור על עצמה

מנהל פורום רפואת שיניים