בקשה מהרופא אחריות של הכתרים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/11/2018 | 08:46 | מאת: קרן

ביצעתי לפני חודש 3 כתרים. נאמר לי שיש אחריות 5 שנים. האם מקובל לקבל מסמך כל שהו על אחריות של הכתרים. כי בעל פה לא עוזר לי כלום. כמו כן, אני עברתי לרופא שיניים אחר בעקבות חוסר שביעות רצון מהתנהלות של הרופא. האם מקובל לבקש מסמך על האחריות של הכתרים? תודה

בד"כ לא ניתן לתת אחריות והבטחה להצלחה על טיפולים רפואיים היות ומעורבים הרבה פקטורים שחלק גדול מהם לא בשליטת הרופא. אם הובטח לך חמש שנות אחריות דירשי לקבל מסמך כתוב

מנהל פורום רפואת שיניים