כאב בלחיצה 3 חודשים אחרי שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/11/2018 | 21:43 | מאת: לימור

היי. יותר מ 3 חודשים אחרי טיפול שורש בשן טוחנת אחרונה. עוד לפני המבנה והכתר התלוננתי על כאב בלחיצה. הרופא צילם אמר שלא רואה כלום הוריד גובה והמשיך למבנה וכתר. הכאב נמשך - נגשתי שוב לצילום נוסף וחווד של רופא אחר שטען לא רואה כלום ונתן לי אוגמנטין למצב בו יש דלקת. האנטיביטיקה לא עזרה - עדיין כואב בלחיצה (כאב סביל לחלוטין ולא בכל שעות היום אבל עדיין כואב). מה מפספסים פה? מה עליי לעשות?

יש לבדוק מספר דברים: 1 שיש נקודת מגע טובה עם השן שליד ושאין דחיסת מזון 2כדאי להתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש שיוודא שאין כשל בטיפול השורש

05/11/2018 | 21:06 | מאת: לימור

ראה את השן מומחה ואמר שלא רואה משהו חריג או בעייתי (הוא נתן לי את האוגמנטין). הכאב התחיל עוד לפני המבנה והכתר - האם תתכן דחיסת מזון אם אין מבנה/כתר? אחרי שאני מעבירה חוט יש הקלה מסוימת אבל עדיין כמעט רוב היום יש תחושה של 'אויר' בין השן לחינכיים. מה זה אומר טיפול שורש שלא הצליח?- כמה זמן מחכים בשביל להגיע למסקנה שזה המצב? מה יכולות להיות ההשלכות של 'דחית' טיפול (הרופא 'דוחה' כבר 3 חודשים).

מנהל פורום רפואת שיניים