הדבקת כתר קבוע שן 25

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/10/2018 | 08:31 | מאת: קרן

לפני 3 שבועות הדביקו לי 3 כתרים בשיניים 24,25,26. שן 25 כואבת לי באופן תמידי וקבוע. מרגיש לי אי נוחות והכאב הוא תמידי שקורן לי כלפי מעלה. אני לוקחת משככי כאבים על מנת לשרוד את היום. השאלה שלי האם הכאב הזה תקין? כמו כן, מה יכול לגרום לכאב כל כך חזק? יש לציין שהייתי אצל הרופא והוא ניסה לנקות, לתקן אמר לי למרוח ג'ל לחניכיים ולשטוף עם מי פה. אבל הכאבים הם כל כך חזקים שזה לא הגיוני שצריך לתת לזמן לעשות את שלו לדבריו. בנוסף הכתרים האחרים לא כואבים לי. הכתרים בוצעו על ידי שיטה חדשה של הדפסה חריטה ממוחשבת. יכול להיות גם אי דיוק של הכתר לשן? אני מאוד אשמח לקבל ממך תגובה. תודה רבה

כאב כזה יכול לנבוע מהרבה סיבות: כשל בטיפול השורש סדק בשן התאמת גובה לקוייה התאמת שוליים לקויהו כד'

מנהל פורום רפואת שיניים