יש לי בעיה רצינית בפה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/10/2018 | 14:29 | מאת: חסוי

שנים עם כאבים בפה ובחודש האחרון נפלו לי שלוש שיניים שמתנדנות ויש עוד כמה מתנדנדות מה אפשר לעשות כדי להחזיק במקום

26/10/2018 | 17:14 | מאת: חסוי

שכחתי לכתוב שהייתי אצל רופא שיניים לפני חודשיים בגלל הכאבים והוא אמר שיש לי דלקת חניכיים ועוד כמה בעיות ונתחיל עם שיננית ועדיין לא הספקתי לקבוע תור השאלה אם זה כבר לא מאוחר והאם אפשר לתקן את כל הפה ביום אחד בהרדמה מלאה

רק רופא שיניים שיבדוק את הפה ויראה צילומים יכול לתת לך תשובה

27/10/2018 | 20:23 | מאת: חסוי

השאלה אם זה לא מאוחר שהרבה שיניים מתנדנדות אני כבר לא יכול לאכול כמו שצריך האם אפשר לעשות הכל בהרדמה כללית בגלל חרדה

27/10/2018 | 20:23 | מאת: חסוי

וכמה יכול לעלות הרדמה כללית

28/10/2018 | 11:59 | מאת: חסוי

אודה לתשובות

מנהל פורום רפואת שיניים