יש לי גולה בלסת העליונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/10/2018 | 02:49 | מאת: יסמין

היי רציתי בבקשה לשאול שאלה סבלתי בעבר הרבה פעמים שהיה לי גולה עם מוגלה בלסת העליונה וזה היה מקרין לי לאוזן הימנית יכול להיות שצריך להחליף את שתי כתריים שיש כי זה היה תמיד מקרין לי לשני השנים של כתר וזה כל פעם חוזר השתמשתי בעבר גם במוקיספון לא עזר וזה רופא השיניים פיץץ לי את זה במיוחד והרגשתי הקלה מה עלי לעשות אודה לך מאד על התושבה

סביר מאד להניח שיש לבצע טיפול שורש באחת או בשתי השיניים. יש לבצע צילום של האזור כדי לאבחן את הסיבה

26/10/2018 | 14:15 | מאת: יסמיין

צוברים טובים היית אצל רופא שיניים והוא אמר שאין לבצע כי זה קבוע ואם הוא. מוציא אני נישראת בלי שיניים הוא נתן לי עכשיו מוקסיפן לישתות והוא אמר לעשות שתלים והוא אמר בגלל שורש רקוב זה יחזור אני לא יודעת מה לעשותתת

מנהל פורום רפואת שיניים