שאלה בקשר לכתר זירקוניה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/10/2018 | 10:56 | מאת: שרון

רציתי לשאול מה ההבדל בין כתרי זירקוניה בשלב המדידות . יש כאלה שעושים מדידה אחת ומגיע הכתר ויש כאלה שיש מידת ביניים ומגיעה מדידת חרסינה מה ההבדל האם זו טכניקה שהרופאים רוצים להיות בטוחים שהכל בסדר או זה סוג כתר אחר ?

מאחר וכתר חרסינה בנוי משתי שכבות: שכבה פנימית ממתכת, ושכבה חיצונית מחרסינה, אז ישלא רואים שמודדים קודם את התאמת שכבת המתכת הפנימית. כתר זירקוניה בנוי משכבה אחת ועל כן אין צורך במדידת ביניים

20/10/2018 | 12:04 | מאת: שירלי

אצלי זה כתר חרסינה ללא מתכת וכתר זירקוניה ובכל זאת עושים שלבים יש מצבים שגם שם עושים את המדידות ביניים ?

כל רופאהכבוד פועל בהתאם להבנתו

מנהל פורום רפואת שיניים