כאבים בחניכיים בין שני כתרים מחוברים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/10/2018 | 17:21 | מאת: ב

שלום, יש לי כאבים בחניכיים בין שני כתרים מחוברים. סתם ככה זה לא כואב, רק אחרי האוכל (לא בזמן לעיסה) שורף לי מאוד מאזור החניכיים ואחרי כמה זמן זה נרגע. אבל קשה לי לאכול ככה כשכל פעם אחרי האוכל זה שורף. מה עושים?

יש לבדוק האם החניכיים לא נפצעים בזמן האכילה

15/10/2018 | 21:03 | מאת: ב

למה הכוונה שהחניכיים נפצעים בזמן האכילה? אחדד את שאלתי, היו לי שני כתרים בודדים שנפתח ביניהם מרווח ושרף לי ביניהם כשאכלתי. הרופא טען שזה דחיסת מזון והחליף לי אותם. בדרך הוא מצא גם עששת באחת השיניים וניקה. אחרי כמה זמן התפתחה לי דלקת חניכיים חזקה באזור. הרופא עשה לי ניתוח והוריד לי את הרקמה הנפוחה. הרופא שם לי גשר זמני לשני הכתרים אבל עדיין יש לי שם כאב עמום לא ברור באכילה (לאו דווקא בלעיסה). סתם ככה לא כואב לי. יכול להיות שיש לי עדיין דחיסת מזון בגשר הזמני וזה מקור הכאב העמום? בצילום שיניים לא רואים כלום מלבד רירית קטנה בסינוסים שאולי היא דלקת אבל לא בטוח.

מנהל פורום רפואת שיניים