לאחר עקירות שיני בינה שלי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/10/2018 | 12:44 | מאת: לורן

שלום, עקרתי לפני שבוע שני שיני בינה ותהיתי האם שאר השיניים יכולות לזוז בעקבות השינוי שנוצר ושחסרות לי עכשו שיניים? נראה לי שהשיניים שלי היו כלואות כי מומחה עשה לי ולא הרופא שיניים שלי. האם צריך גשר כדי לדאוג שהשיניים האחרות ישארו במקום? מעדיפה להמנע מזה אם אין צורך. מה קורה אחרי ששיני בינה יוצאות? תודה רבה לתשובה!!

בעקבות עקירת שחיי הבינה התחתונות לא תהיה תזוזה של השיניים ועל כן אין צורך בגשר רצוי במקביל לעקור גם את העליונות

מנהל פורום רפואת שיניים