גשר שהודבק בדבק irm ואינו מחזיק מעמד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/10/2018 | 18:55 | מאת: דדי

יש לי גשר חרסינה שמודבק בדבק זמני. הגשר מודבק מניב לניב על 3 שיניים מניב אחד לאחר מכן רווח ועוד רווח ואז מודבק על הניב בצד השני. למרות שהודבק בעבר בדבק קבוע הדבק התנתק מהניב האחרון ואז נאלץ הרופא לנסר את כל הגשר מכיון שלא היה ניתן להסירו מ 3 השיניים עליהם נותר דבוק. לפיכך אבד הגשר ונאלצתי לרכוש גשר חדש. כרגע אני פוחד להדביקו בדבק קבוע כי אני פוחד ששוב יתנתק בניב השמאלי. הטיפול נעשה במסגרת רופא של דקלה. מה ניתן לעשות? האם ניתן להשתיל שתל במקום 2 השיניים החסרות ובכך להעניק לגשר שיוזמן בעתיד תמיכה נוספת? תודה

בהחלט ניתן להתקין שני שתלים כדי שבעתיד ניתן יהיה לבצע עליהם כתרים

מנהל פורום רפואת שיניים