טעם מר לאחר טיפול אצל שיננית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/09/2018 | 13:42 | מאת: שירה

היי עשיתי ניקוי אבנית אצל שיננית עבר הרבה זמן לא עשיתי ומאז בצחצוחים יש מעט טעם מר ממה זה יכול להיות והאם יכול להיות בגלל שעבר יותר זמן מהטיפולים מה שבדרך כלל או תופעה שיכולה לקרות? וזה עובר תוך כמה דקות ואם לא אז ממה זה יכול להיות וזה קורההרק בצחצוח באכילה אין בעיה.

אני מתקשה לדעת את הסיבה

24/09/2018 | 08:28 | מאת: שירה

יכול להיות מכתר זמני שיש לי בפה הרבה זמן בקרוב הולכת למדידות ועצם הניקויצגרם לתחושת הדבק או שהדבק עומד להספג ובגלל זה מרגישה אותו ובגלל זה הטעם המר.

בהחלט יכול להיות

מנהל פורום רפואת שיניים