בקשר לציפויים לשיניים שרוצה לעשות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/09/2018 | 20:55 | מאת: יערה

רציתי לשאול הנני אמורה לעבור טיפול של כמה כתרים גם לשיניים וגם לשתל ומתעניינת לסגירת רווחים בצורה או יישור שלא נראה לי כי הבנתי שזה לוקח המון זמן או ציפויים , שאלתי ציפויים יכול להחזיק טוב גם לאדם ששוחק שיניים ? ודבר שני שאעשה מה כדאי קודם באיזה סדר קודם לגמור את הכתרים ואח"כ הציפויים או קודם הציפויים ואח"כ את הכתרים ? והאם במקרה כזה משהו יכול גם להשתבש עם הכתרים ? והאם יש ציפויים למצב של סגירת רווחים + בשן אחת שבר קטנטן סוגים שונים או שיש סוג אחד ?

תעשי קודם את הכתרים ואח"כ את הציפויים עם הציפויים אפשר לסגור את הרווחים

מנהל פורום רפואת שיניים