דלקת בשן לפני עקירה כרוגית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/08/2018 | 23:06 | מאת: אני

יש לי דלקת בשן שצריכה עקירה כרוגית והתור שבוע הבא. עכשיו קצת יותר כואב לי יש לי לחץ על העין האוזן וכאילו בבלוטות, עיקצוץ ורדום ביחד, אבל אני לא צריכה קודם טיפול אנטיביוטי לפני עקירה? אם כן איזו סוג אנטיביטיקה לבקש מחר מהרופא משפחה? קבעו לי תור לרופא שיניים רק לרביעי הבא ואני רוצה להגיע מוכנה לעקירה והתחלתי להתנפח מאחה"צ

אם את לא אלרגית לפניצילין בקשי מהרופא מרשם למוקסיפן פורטה קחי אותו עד לעקירה ואז שאלי את הרופא אם להמשיך לקחת או שלא

23/08/2018 | 23:22 | מאת: אני

תודה על התגובה המהירה

רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים