כאב כבר יותר משנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/08/2018 | 14:01 | מאת: roni

היי, כבר יותר משנה וחצי שאני לא יכולה לאכול על צד שמאל. יש לי כאב בשן האחרונה,לא בינה, חידשו לי את הסתימה שם כבר פעמיים והכאב נשאר, לא רואים כלום בצילום, הכאב מחריף כשאני מעבירה חוט בין השן האחרונה לזאת שלפניה. בשבוע האחרון כואב לי בלי לאכול שם וכשאני מעבירה חוט יוצא ריק ריקבון, החליטו שיחדשו לי את הסתימה ותוך כדי יוכלו לראות בשן שליד אם יש שם חור קטן שלא נראה בצילום. אני מחכה לתור שנקבע לאוקטובר ומתה מכאבים בינתיים. יש לך המלצה אחרת ממה שנתנו לי, מה אפשר לעשות?

ההמלצה היא ללכת לרופא אחר זה הזוי להמתין לתןר עד אוקטובר

22/08/2018 | 16:24 | מאת: roni

כמובן, אני אלך לרופא אחר וכבר הוצאתי מהם את כל מידע התורים שהיו כבר, אבל האם לחדש את הסתימה פעם שלישית ולבדוק במקביל את השן ליד זה רעיון טוב או שיש רעיון אחר? מה זה אומר ריח של ריקבון? זה חניכיים או חור בשן? זה משגע אותי שלא רואים כלום בצילום ואני מתה מכאבים ואין פיתרון כשאנחנו בשנות ה2000. הרופאה אמרה לי שאם הכל לא יעזור נאלץ לעשות סתימת שורש,זה הגיוני כפיתרון סופי להרוג את השורש כשלא רואים כלום בצילום?

אל תמהרי לטיפול שורש קודם שרופא אחר יבדוק אותך ויראה צילומים

מנהל פורום רפואת שיניים