תזוזת החניכיים בין השיניים הקדמיות שלמטה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/08/2018 | 00:21 | מאת: טימור

הלכתי היום לשיננית. שם היא ניקתה לי את השיניים ובאף אחת מהן לא הייתה בעיה. אך כשהגעתי לבית בערב וצחצחתי שיניים כאב לי לצחצח את השיניים הקדמיות התחתוניות. הסתכלתי עליהן בזמן שצחצחתי יותר בעדינות וראיתי שהחוצץ בין שתי השיניים הללו זז ממקומו עם תנועת המברשת ואז חוזר למקומו בין השיניים והוא ממש רופף לעומת שאר השיניים ששם החוצץ הזה לא זז כלל. האם זה יתרפה מעצמו, או שאני צריכה לחזור למרפאת השיניים ושיטפלו בזה?

זה בדכ מצב נורמלי אחרי הורדת כמות גדולה של אבנית יש ללכת לשיננית לעיתים קרובות יותר וללא לצבור כמות גדולה

מנהל פורום רפואת שיניים