כאבים ללא ממצאים בצילומים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/07/2018 | 20:33 | מאת: רוני

שלום, כבר מעל חצי שנה שיש לי רגישות בשתי שיניים בכל פעם שאני שותה - כשזה קר אז כואב הרבה יותר. כאב שמשתק אותי לכמה שניות. גם באכילה של אוכל חם/קר אני ממש משתתקת. הלכתי לכמה רופאי שיניים וביצעתי צילומים רבים ואף אחד לא מוצא כלום או את מקור הכאב. מיואשת ממש!!! אשמח לדעץ מה לדעתך עליי לעשות ומה מקור הכאב בעיניך...

מקור הכאב הוא 1עששת (חור בשן) או 2 נסיגת חניכיים ורגישות צווארית או 3סתימה שאיננה אטומה כראוי

22/07/2018 | 00:30 | מאת: רוני

היי, תודה על המענה! איך אני יכולה אז לפתור זאת אם כל רופא שיניים שניגשתי אליו לא מצא שום ממצא שמצריך טיפול? האם אלה דברים שיכולים להסתתר בצילומים? מה המלצתך בנושא? כעיקרון אני ממש מיואשת מהתשובות שקיבלתי ואם אכן יש בעיה, אשמח לטפל בה! תודה רבה!

28/06/2019 | 10:50 | מאת: בר

שלום, יש לי כאבים כפי שיש לך,האם מצאת פתרון ?

מקור הכאב הוא או חור בשן, או נסיגת חניכיים

מנהל פורום רפואת שיניים