דלקת בשן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/07/2018 | 20:21 | מאת: רן

לד"ר נוימן שלום. האם קיים מושג כזה "דלקת/זיהום בעצב השן"? באם כן, האם נכון הדבר שדלקת בעצב השן אינה מגיבה לנטילת אנטיביוטיקה? ולבסוף - אם נטלתי אנטיביוטיקה, והדלקת נרפאה - האם זה בהכרח אומר שהדלקת *איננה* הייתה בעצב? או שכן הייתה בעצב - אך עברה באופן טבעי, ללא תרופות (שכן לאנטיביוטיקה לא הייתה משמעות)? אשמח לקצת סדר בדברים. תודה, רן.

בהחלט יש מצב של דלקת ו/או זיהום בעצב השן בדכ המצב אינו מגיב לאנטיביוטיקה ויש צורך לבצע טיפול שורש דלקת בעצב אינה עוברת באופן טבעי וכפי שכבר אמרתי הפתרון הוא טיפול שורש

מנהל פורום רפואת שיניים