דלקת בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/07/2018 | 15:06 | מאת: חלי

הי יש לי גשר בשיניים חודשיים והתחילה לי לא מזמן דלקת בחניכיים במיוחד בין 2 השיניים הקדמיות נפוח שם (יש לי בין השיניים האלה רווח). השיננית אמרה לי לצחצח עם משחת שיניים פרודונטקס ירוק ואני מצחצחת איתה 3 פעמים ביום כבר שבוע אבל לא נראה בכלל שיפור עדיין. אני שוטפת אותה מיד לאחר צחצוח ובבוקר ובערב לאחר השימוש בה אני שוטפת לאחר צחצוח עם מי פה יכול להיות שזה מפריע? תוך כמה זמן היא אמורה להוריד לי את הנפיחות? יש לציין שאני מצחצחת 99% מהזמן אחרי כל דבר שאני אוכלת וחוץ מה3 פעמים ביום, אני מצחצחת עם משחה רגילה אחרי שאוכלת משהו (כי רשום עליה לא לצחצח יותר מ3 פעמים). אודה לעזרה תודה

ציחצוח יתר לא מביא תועלת ועשוי אף לגרום לנזק די בצחצוח פעמיים ביום עם מברשת רכה נסי לשטוף פעמיים ביום עם תמיסת CORSODYL

מנהל פורום רפואת שיניים