התיעצות בנוגע לטיפולי שתלים וניתוח הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/07/2018 | 18:43 | מאת: שרית

ערב טוב שמי שרית בת 52 יש לי בעיה מאד רצינית בשינים צריכה לעשות 12 שתלים הרמת סינוס יש לי בעיות חניכיים קשות .אני סובלת מפיברומאלגיה מאד קשה .הרופאים חוששיפ לטפל בי חלקם מסכימים חלקם לא .אני בדילמה לפני הטיפול הגוף שלח במצב אוטואמני פוחדת כי מכל דבר פשוט קשה לי להחלים על אחת כמה וכמה טיפול כזה .מה הייתם ממליצים לי לעשות האם לעשות טיפוח בסדציה האם לעבור טיפול בתל השןמר במרפאת כירוגית פה ולסת אשמח על העזרה .

בגלל מורכבות המקרה הייתי פונה לטיפול או באיכילוב או בתל השומר

מנהל פורום רפואת שיניים