כאבים חצי שנה אחרי סתימה לבנה בחלק העליון.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/07/2018 | 10:01 | מאת: מאיה

היי, לפני יותר מחצי שנה עשיתי סתימה לבנה בחלק העליון של השיניים. אני לא מבינה במוך ובכל הדברים האלה שחיפשתי בגוגל. אבל קרה לי משהו מוזר לעומת הסתימות האחרות שעשיתי, אחרי כמה שבועות שעשיתי תסתימה היה לי כמה שעות עם כאבים נוראים באזור של הסתימה ואז עבר לי. ומאז במקום הכאב כל פעם שהייתי שותה משהו קר ממש היה לי כואב באזור של הסתימה בשן, זה היה רק משהו ממש קר כמו ברד או מיץ קר. לא הייתה רגישות למשהו חם.עשיתי שיננית ומאז אין לי כאב לקור אבל כואב לי בשן ממש.אני נוגעת בשן ואני בקושי מרגישה אותו, ובימים האחרונים קורה מצבים ששעה אני מרגישה את הכאב בשן ושאני נוגעת בשן ממש כואב לי אני לא יודעת מזה אומר..מה עושים?

יש לגשת לרופא לבדיקה וצילום יתכן ומתפתח מצב שדורש טיפול שורש בשן

מנהל פורום רפואת שיניים