כאב לאחר עקירה כפולה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/07/2018 | 13:12 | מאת: אבי

היי. לפני 4 ימים ביצעתי עקירה כפולה בחלת הימני תחתון של הפה בעקבות שן שנשברה ואחת כלואה מאז התחיל לכאוב לי דווקא בחלק העליון של הפה בדיוק מעל העקירה. אציין שאני לוקח מוקסיפן 500 בדיוק לפי הזמנים ושמשכך כאבים מצליח להחליש את הכאב מה שגורם לי לקחת כדור כל 5 שעות בגלל הכאב. האם עלי ללכת למרפאה או לחכות לאנטיביוטיקה שתעבוד? ולמה הכאב הוא בצד השני של הפה?

יכול להיות שזה כאב מקרין מלסת תחתונה לעליונה, או שפיתחת "מכתשית יבשה" רצוי ללכת לביקורת

מנהל פורום רפואת שיניים