כתמים על שיניים לאחר טיפול שיננית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/06/2018 | 07:26 | מאת: מיכל

שלום היו לי כתמים חומים על השיניים האמצעיות למטה. בטיפול אצל שיננית היא הסירה אותם והשיניים ניראו נקיות. עבר חודש ימים ושוב אני רואה שאותם שיניים מתחילות שוב לקבל גוון חום . ממה זה קורה? אני מרבה לשתות נס קפה עם חלב כ5 כוסות ביום אך משתדלת לשטוף את הפה במים לאחר מכן האם זו הסיבה או ישנה סיבה אחרת? לציין שזה רק בשני השיניים התחתונות באמצע. תודה מראש

כתמים על השיניים יכולים לנבוע מהרבה סיבות בד"כ מפיגמנטים ממזון ומשתיה, מעישון ולפעמים מתרופות שונות שנלקחות בשתיה דרך הפה (תכשירי ברזל) זה בד"כ קורה כאשר השיניים לא עומדות ישר אלא מרועפות (כמו רעפים, את קצת מסתירה את השניה)

06/06/2018 | 13:14 | מאת: מיכל

תודה השיניים למטה יש להם רווח ואחת קצת עקומה האם זו הסיבה?כמו כן האם שתיית נס קפה עם חלב גורמת לכך? ומה אני יכולה לעשות כדי למנוע זאת? תודה מראש

נסי לשטוף את הפה במים לאחר שתית הקפה

06/06/2018 | 13:33 | מאת: מיכל

אני עושה את זה תמיד ולמרות זאת מתחיל גוון חום. חבל לי כי הייתי בשלושה טיפולים שעלו לי הרבה. האם אתה מציע לי לצחצח פעם או פעמיים בעבודה לשתיה? והאם צחצוח המשחה המכילה פלואוריד יכולה לגרום לזה? תודה על התשובה המהירה

זה לא יכול להיגרם ממשחת השיניים אם את רוצה נסי לצחצח עם מברשת רכה בזמן העבודה ועיקבי אחרי התוצאות

06/06/2018 | 15:53 | מאת: מיכל

האם אתה מתכוון לצחצח בסודה לשתיה עם מברשת רכה? האם צריך לערבב את הסודה עם עוד משהו או לבדה? תודה רבה

סוכה לשתיה עלולה לשחוק לך את האמאייל של השיניים

מנהל פורום רפואת שיניים