האם מדובר בסדק בשן?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/04/2018 | 13:30 | מאת: שירה

שלום וברכה, אחותי הייתה אצל רופאת השיניים שלנו לבדיקה כללית עקב שן מסויימת שמציקה לה , לאחר שהרופאה בדקה היא אמרה לה שיש סדק בשן שכנראה מצריך כתר. חשוב לי לציין שהיא עשתה לה בדיקה מסויימת שבה היא הכניסה משהו שאמור ללחוץ קצת על השן ובמידה וזה כואב אז כנראה שמדובר בסדק, וכשהיא עשתה לה את הבדיקה הזאת זה לא כאב לה. ולכן אנחנו בספק האם מדובר בסדק או אולי בחור פשוט שאמור להיות מטופל ע"י סתימה או שאם בכל זאת מדובר בסדק אולי אפשר לטפל בו בצורה אחרת ע"י ציפוי. יש לנו תור נוסף לרופאה שבו נחליט על דרך הטיפול . אך אנחנו קצת בספק אם מדובר בסדק ? אשמח להכוונה , מצורפת תמונה של השן .. תודה מראש...

אין באפשרותי לראות צילומים שמצורפים להודעה במידה ויש ספק רצוי להיוועץ עם רופא נוסף ולקבל חוות דעת שניה

מנהל פורום רפואת שיניים