שבר בקצה הכתר בחזית .

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/03/2018 | 16:34 | מאת: חיה

האם ניתן לבצע הדבקת חרסינה על כתר? זה כתר חזיתי שקצת נשבר והוא אחד מהכתרים בחזית ומחוברים העליונים שמעל השתלים. הכתרים בני 17 שנה. (ממה ניגרם השבר)? באם לא הדבקת חרסינה אז איזו אפשרות אופטימלית קיימת. תודה על תשובתך המהירה.

יש חומרים מסויימים בהם ניתן לבצע תיקון נא ההתיעצי עם הרופא שביצע את הכתרים פיצוץ בד"כ קורה מאכילת מזון קשה או ממכה

19/03/2018 | 17:55 | מאת: חיה

שאלה נוספת בבקשה, האם שיוף הכתרים הקידמיים (אזור השבר)יכול לפתור הבעיה? האם לא יהיו בעיות באכילה? בתודה

אם השבר לא גדול אז ניתן קצת ליישר ולשייף

מנהל פורום רפואת שיניים