כתר זירקוניה לא בצע השיניים שלי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/03/2018 | 15:58 | מאת: רוקי

שלום רב,. עשו לי כתר זירקוניה בשן קדמית לפני כשנה. הגעתי מספר פעמים למעבדה יחד עם הרופא כי הצבע של הכתר לא מתאים לצבע של השיניים שלי. הטכנאי עשה כל פעם כל מיני פעולות והצבע תמיד לא מתאים. כבר נמאס לי. השאלה שלי אם הצבע לא התאים מלכתחילה יש סיכוי שהטכנאי יצליח להגיע לצבע המתאים? בתודה מראש

התאמת צבע של כתר בודד על שן קדמית , דורש מיומנות גבוהה ולפעמים הרבה נסיונות

12/03/2018 | 17:38 | מאת: רוקי

צריך לעשות כתר מחדש בכל ניסיון או הניסיונות על אותו הכתר? אפשר גם עכשיו לתקן את הצבע אחרי שעברה כמעט שנה?

בד"כ התיקון נעשה על אותו הכתר זאת למעשה צביעה זה שעברה שנה יכול להקשות על ביצוע התיקון

מנהל פורום רפואת שיניים