שיני ערפד והצהבת השיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/02/2018 | 18:42 | מאת: תומי

היי, אני בת 21 יש לי שתי שאלות יש לי בניבים שיניים שפיציות כמו של ערפד..(יש לי גשר שכבר לקראת סיום)האם יש אפשרות לשייף את השינים האלה? ועד כמה השיוף יועיל? שאלה שנייה- אני לא מעשנת ולא שותה לא קפה לא תה.. אני שותה רק מיים ואוכלת בריא אך מידי פעם מטוגן ויש לי שיניים שבשנה האחרונה ניהו צהובות פשוט בלי סיבהה.. אין לי מושג למה הן הצהיבו.. האם התבלין כורכום מצהיב את השינים? כי בשישי שבת אני אוכלת אוכל עם מלא מלא כורכום.. אפשר המלצה איך להחזיר אותם להיות לבנות בלי הלבנה?

יש יופי קלאסי מיוחד בכך שהניבים הם שפיציים כאשר משייפים אותם מקבלים מראה של "שיניי תירס" שפרושו בן אדם זקן כורכום בהחלט צובע את השיניים בצהוב הפסיקי להשתמש בכורכום ונסי לצחצח היטב שיניים

17/02/2018 | 20:56 | מאת: תומי

תודה רבה על התשובה המהירה אני ממש מכורה לאוכל עם כורכום האם צחצוח מייד לאחר האוכל יכול לשפר את התופעה? והאם צחצוח עם שמן קוקוס כל יום יכול להלבין טבעי? תודה

צחצוח מיד אחרי ארוחה יכול לעזור לגבי שמן קוקוס אינני יודע

מנהל פורום רפואת שיניים