סתימה שנפלה לאחר שיננית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/01/2018 | 05:46 | מאת: אנונימי

שלום, לפני מספר ימים הייתי בטיפול אצל שיננית. יום לאחר הטיפול הרגשתי שסתימה לבנה נפלה לי משן תוחנת. דיברתי עם השיננית שאמרה שלא הבחינה בסתימה שנפלה ואמרה שלא נראה לה שגרמה לכך אך זימנה אותי לבדיקה כדי לבדוק את טענתי. השיננית בדקה אותי ואישרה שיתכן שהסתימה נפלה לאחר הטיפול ואמרה שהסתימה היתה שלימה כשהיא טיפלה בי ולכן היא תדבר עם מנהלת המרפאה. מנהלת המרפאה הציעה לי סתימה חדשה ללא חיוב אך אני מטופל אצל רופא פרטי והולך רק לשיננית בקופה. לא רציתי שרופא שאינני מכיר יעשה לי סתימה ורציתי שהביטוח המקצועי של השיננית מטעם עבודתה בקופה יכסה על הנזק. 2 שאלות: האם השיננית אשמה בכך שנפלה לי הסתימה והאם הביטוח המקצועי יכול לכסות את הנזק שהיא גרמה לי? תודה

סתימות בד"כ לא ניזוקות מטיפול שיננית, ועל כן, סתימה שנפלה בעת הטיפול היתה בסבירות גדולה סתימה לקויה אולי אפילו טוב שנפלה , כי עכשיו היא תוחלף לפני שיגרם נזק נוסף מאחר וכך אני גם לא חושב שהיא אחראית לנפילת הסתימה ולא חושב שיש לתבוע את הביטוח שלה

מנהל פורום רפואת שיניים