איך עושים ניקוי לשון?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/02/2005 | 19:01 | מאת: רזי

יש לי ריח לא נעים בפה. הייתי אצל רופא השיניים הוא בדק אותי ולא מצא כלום. שלח אותי לרופא אחר שאמר לי שמאחורי הלשון צריך לנקות עם מקל. ונתן לי מרשם של טיפות שצריך לטפטף פעמיים ביום. אני מנסה להכניס את המקל לתוך חלל הפה אבל אני פשוט נחנק ומרגיש שאני עומד להקיא. רציתי לדעת איך אני עושה ניקוי לשון שינקה את החיידקים ושלא יהיה לי ריח בפה וגם שאני לא אחנק.

11/02/2005 | 00:07 | מאת: ד"ר גרינבאום

רזי שלום. קרא גם אתה את התשובה הבאה .

11/02/2005 | 20:57 | מאת: רון23

11/02/2005 | 20:59 | מאת: רון23

איך עושים ניקוי לשון? עם מה וכו? ומה הכי טוב לעשות לפני נשיקה כדי שלא יהיה ריח רע?

מנהל פורום רפואת שיניים