שאריות שן לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/11/2017 | 09:24 | מאת: תמיר

שלום רב, בהמלצת רופא שיניים עקרתי את 4 שיני הבינה שלי כדי למנוע בעיות בשיניים בעתיד. אבל העקירה האחרונה למעלה השאירה לי שאריות שן קטנה. קראתי שאני צריך לקבוע תור לרופא כדי להוציא את זה. השאלה שלי כמה זה דחוף? האם זה קריטי מידי ויכול לגרום לחורים ובעיות בשיניים בזמן הקרוב? או שזה בסדר לחכות עם זה לניקוי שיניים הבא (עוד חודשיים)? תודה, תמיר

ראשית זה לא דחוף וברוב המקרים אפשר להשאיר את זה ולא לעשות כלום זה לא יגרום לשום בעיה עם השיניים הסמוכות

מנהל פורום רפואת שיניים